Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Güncel Film Hemen izle
16 juillet 2013

Hobbit Beklenmedik Yolculuk Film Özeti

Bu film muhteşem efektleri, usta oyuncu kadrosu ve harika konusu ile gişe rekorları kırdı. 2012 vizyona giren ve girdiği andan itibaren izlenme rekorları kırmıştır. Film Yeni Zelanda’da çekilmiştir. Film Yüzüklerin Efendisi serisinin devamıdır. Filmin ikinci bölümü de Aralıkta çıkması bekleniyordur.
Filmin özetinden kısaca bahsetmek gerekirse: Bilbo nun evine Gandalf gelir.

Kapısına bir işaret koyar ardından akşam olunca Bilbo’nun evine cüceler gelir ve hikayelerini anlatırlar eskiden çok güçlülermiş. Hobbit Beklenmedik Yolculuk Çok fazla altına sahiplermiş ancak bir ejderha şehirlerini yıkmış. Bir maceraya çıkarlar evlerini geri alacaklardır…

Yolda giderlerken cücelerin en büyük düşmanı ork’larla karşılaşırlar. Buradan kaçarlarken Gandalf onları elflerin mekanına götürür. Fakat cüceler bunu istemez çünkü yıllar önce evleri yıkılırken elfler onlara yardım etmemiştir.

Buradan da ayrıldıktan sonra goblinlerin tuzağına düşerler. Burada Bilbo yüzüğü bulur ve buradan da kaçarlar. Bu sefer de orkların tuzağına düşerler . Burada cücelerin kralı biraz savaşır ve kaçmalarına da elf büyücüsü yardım eder. Kartalları gönderir en sonun da evlerinin önüne gelirler. Filmin ikincisi Aralık ayında çıkacaktır.

The-Hobbit

Publicité
Publicité
Commentaires
A
Ben bir tane buldum ilginç bir hizmet olan bu filmler: https://hdfilmizle.video/ Belki birisi de yararlı olacak!!
H
ah hobbitler ah
Güncel Film Hemen izle
Publicité
Archives
Publicité